NU KÖR VI!!

Det har varit en lång radiotystnad på ECONEFs hemsida under våren. Dels har förberedelserna för byggstarten samt färdigställandet av bygghandlingar för prototyphuset tagit mycket tid och energi, dels har vi arbetat med uppbyggnaden av en ny websida. Nu kan vi stolt presentera den nya hemsidan – STORT tack till Gail Pailin Johnsson och Goran Gozo för ett fantastiskt jobb!

I går anlände Frida Öster till Jua Kali, för att sätta  i gång byggarbetet för det första prototyphuset som byggs på marken nära Kilimanjaro. Enligt den första rapporten från Frida  kommer grundläggningen för prototyphuset börja byggas på torsdag. Nu på lördag åker Tobias Sjögren från Ingenjörer utan gränser ner till Tanzania för att tillsammans med Frida och lokala byggarbetare genomföra de första stegen i uppförandet. Klicka på ”följ Econef’s arbete” för att läsa bloggen och de senaste nyheterna från bygget.

PS. Vi bjuder på ett hett resetips för semestern: Har ni vägarna förbi Virserums Konsthall så passa på att se förslaget för prototyphuset i utställningen Nödvändighetens Arkitektur, som kommer att pågå fram till december 2013.

 

Det här inlägget är publicerat i Aktuellt. Bokmärk länken.