FFNS FORSKNINGS -STIPENDIE

Swecos FFNS-stiftelse har beviljat ett stipendie på 20 000 kr för fortsatt arbete med ECONEF-prototyphuset. Tillsammans med Mikael Mangold, forskare i vatten- och miljöteknik på Chalmers tekniska högskola, har Arkitekter utan gränser och Ingenjörer utan gränser vidareutvecklat den tekniska lösningen för regnvatteninsamlig samt vattenrening. Målet är att färdigställa en rapport över förskningsresultaten och det slutgiltiga förslaget vid årsskiftet.

Den 7. nov föreläste arkitekterna om ECONEF barncenter och den inplanerade skolverksamheten i Stadsmissionens nya skollokaler. I samband med föreläsningen har Skolhusgruppen donerat 20 000 kr för byggarbetet. ECONEF tackar ödmjukast för stödet!

Sist men inte minst…Snart är det jul igen! ECONEF vill naturligtvis passa på att uppmuntra er alla att besöka webshopen och köpa loss några tegelstenar eller lite virke för de nära och kära…det börjar närma sig byggstarten och den preliminära kostnadskalkylen för bygget har visat sig ligga högre än förväntat. Men med er hjälp är allt möjligt!

Det här inlägget är publicerat i Aktuellt. Bokmärk länken.