Gott nytt år!

2013 har varit ett riktigt bra år för Econef. Vi är naturligtvis jätteglada över att det första huset på Econefs nya barncenter i princip är färdigt och nu är vi är mer motiverade än någonsin att fortsätta!
Under sommaren och hösten tog byggandet allt fokus och det hela löpte på förvånansvärt problemfritt och vi behövde inte revidera varken budget eller tidsplan. Nu återstår bara lite finish på huset, något som kommer att slutföras under februari månad om allt går som planerat.

Slutet av 2013 blev dessutom, med er hjälp, en succé rent insamlingsmässigt. Under december månad fick vi in 100.000 kronor. Stort tack till alla företag som skänkt julklappspengar, till er som hjälpt oss att ordna insamlingsaktiviteter, till er som gav julklappar från vår webbshop och till er som blivit månadsgivare. Utan er hade det aldrig gått att bygga det första huset, och utan er hade vi nu inte kunnat ägna oss åt att börja planera för nästa etapp. TACK!

Innan vi sätter igång med nästa etapp på själva centret, som kommer att vara barnhemsdelen, skulle vi behöva bygga en damm så att vi kan ta tillvara allt det vatten som rinner i den angränsande floden under regnperioden som sätter igång om några månader. Vatten behövs verkligen, till det första huset transporterades vatten till tomten med stora lastbilar vilket ju är dåligt både för miljön och budgeten. Eftersom det inte bara är Econef som skulle dra nytta av en damm, utan alla de som bor i närheten, söker vi nu efter organisationer och företag som kan tänka sig att hjälpa oss med finansieringen. Om någon av er skulle känna till ett företag eller organisation som kan vara intresserad av att hjälpa oss, tipsa gärna!

Vi ser fram emot 2014 och hoppas att vi får lika mycket gjort som under 2013.

Det här inlägget är publicerat i Aktuellt. Bokmärk länken.