Nyårsfirande på barnhemmet

Gott nytt år!! Vi vet, 1 vecka sena men vi har haft fullt upp.

Nyårsafton tillbringades på barnhemmet. På dagen fick barnen titta på några av sina filmer de fick i julklapp medan vi dekorerade innergården med vimplar för att göra barnhemmet nyårsfint. Under eftermiddagen bakade vi tillsammans med Naomi, Nemusa och Jacklin den traditionsenliga nyårskakan, som i år blev kärleksmums. Alla barn åt tre stora bitar var, och sockerkicken var total.

thumb_p1080007_1024  Nemusa och Naomithumb_p1080001_1024Nemusa, Naomi och Jacklin hjälps åt att baka tårta

thumb_p1000248_1024Nyårsaftonens filmvisning

På kvällen åt alla middag tillsammans ute på gården ackompanjerat med barnens favoritmusik, vilket är Rihanna, Beyonce och Justin Beiber. Sedan dansade vi fram tills det var dags att fira in det nya året. Tanken var att alla skulle hålla sig vakna fram till tolvslaget, men eftersom några av barnen är runt 4 år blev denna utmaning övermäktig. Men vi ville verkligen att alla skulle få vara med på tolvslaget så vi ställde fram klockan en timme och låtsades att klockan var tolv när den egentligen bara var elva. Detta var enligt Caroline ett vinnande koncept som hon kommer fortsätta med i framtiden.

thumb_p1080059_1024 Alla barnen tillsammans med Hanna och Sanna

Vi hade förberett att alla skulle få varsitt tomtebloss till tolvslaget, men i stundens hetta fick alla barn minst två var vilka de viftade vilt med och sprang överlyckligt runt okontrollerat på gården. Brandsäkerheten var kanske inte optimal men alla var så lyckliga över sina tomtebloss.

thumb_p1000263_1024 Lugnet före tomteblosstormen

Vi kickade sedan igång 2017 med en vandring på Kilimanjaro.

Klart slut,
GOTT NYTT ÅR!
Hanna, Linnea, Sanna

Det här inlägget är publicerat i Okategoriserade. Bokmärk länken.