God Jul från Econef

Snart är det jul och då avstannar bygget under två veckor för en period av mycket välförtjänt vila för alla involverade i bygget. Den senaste tiden har det hänt otroligt mycket- det har verkligen varit full fart och vi har jobbat med flera saker samtidigt. Tidigare i projektet jobbades det lite allt eftersom det kom pengar- allt gick framåt sakta men säkert och vi som jobbar med Econef hade tid att hålla er uppdaterade, planera nästa steg, ha kontakt med volontärer, sköta bokföringen och försöka samla in pengar på samma gång.

Nu, tack vare den stora donation på 100.000 dollar som kom in under hösten, har allt fokus hamnat på bygget. Det har varit näst intill frenetisk aktivitet på bygget och flera etapper har pågått samtidigt. Det har krävt enormt mycket av byggarna och volontärerna på plats så klart, men också av oss här hemma. Vi hoppas att ni har förståelse för att vi under väldigt intensiva perioder måste fokusera på att bygget blir bra och då blir sämre på att skriva nyhetsbrev, uppdatera hemsidan och ordna events. Econef har ju inga anställda och alla jobbar på frivillig basis vid sidan av heltidsjobb så tyvärr måste vissa saker ibland prioriteras bort. Vi önskar att vi hade kunnat hålla er helt uppdaterade och förstår att ni vill ha mer information men vi hoppas att ni hellre lider brist på information än ser några av de pengar ni bidrar med går till att anställa någon som kan jobba med Econef på deltid och se till att allt alltid görs i tid.

Tack vare ert enträgna stöd kommer barnen att kunna flytta in före sommaren nästa år. Det vi drömt om i sju år kommer äntligen att hända och det känns på alla sätt fantastiskt. Vi hoppas att ni är lika glada och stolta som vi eftersom många av er har varit med från början och har lika stor del i att det här håller på att bli färdigt som vi. Vi räknar med att ha invigning någon gång i juni/juli och hoppas att många av er kan vara med då.

 

Vi har lite pengar kvar att samla in, främst till solcellssystemet till barnhemsdelen. Därför ber vi er att gå in på webshoppen och köpa solceller i julklapp till era nära och kära, till kollegor och medarbetare. Du hittar solcellerna i vår shop på hemsidan. Att ge bort får du ett fint gåvobevis.

 

Med detta önskar vi er en riktigt god jul och gott nytt år och hoppas att ni är med oss hela vägen fram. Nu är det inte långt kvar.

 

Tack  <3

Det här inlägget är publicerat i Okategoriserade. Bokmärk länken.